Accessoires & Onderdelen bij Gulden Fietsen

Naast ons assortiment aan fietsen, bieden wij ook een groot assortiment aan fietsaccessoires. U moet hierbij denken aan verschillende soorten fietstassen voor jong en oud, stalen of rieten manden, extra sloten, fietshelmen, fietscomputers en navigatiesystemen.

Onze verschillende fietsonderdelen hangen netjes voor u uitgestald, van handvatten tot fietsbel en een bandenplaksetje.

Ons advies voor een frisse start
Fiets fris het nieuwe jaar in!
Ben je ook zo'n doorzetter die met frisse weersomstandigheden nog de fiets pakt voor de boodschappen, het werk of de school? Of heb je het voornemen om dat vanaf dit jaar te gaan doen met bijvoorbeeld een lease fiets? Dan is deze blog voor jou! We hebben een aantal tips, fietsonderdelen en accessoires op rij gezet om het leuker en gemakkelijker te maken in de koude, natte maanden.

 

Regenkleding voor op de fiets
Je denkt misschien dat Nederland een regenland is, maar dat valt gelukkig best mee. Gemiddeld valt er per jaar 690 tot ruim 900 mm aan neerslag. Toch is het wel fijn als je tijdens zo'n Hollands buitje of een complete wolkbreuk droog aankomt op je bestemming.  

Om te voorkomen dat je moet fietsen met een paraplu, raden wij aan om een poncho, regenjack en/of regenbroek klaar te hebben liggen. Bij de meeste regenkleding, zoals die van AGU, kan je tegenwoordig niet eens meer zien dat het gemaakt is van waterdicht materiaal! Die piepende, krakende stof is verleden tijd. Er wordt gewerkt met geruisloze, ademende stoffen. Hierdoor behoort ook het extreme zweten in zo'n pak tot het verleden.

Ook zitten er overschoenen (regenbeschermers voor over uw schoenen) in ons assortiment, zodat zelfs je schoenen droog en schoon blijv

Logo,

Via Gulden Fietsen sluit u direct een passende en betrouwbare fietsverzekering af:

Openingstijden

Dinsdag - Vrijdag 08:30 - 17:30

Zaterdag 08:30 - 16:00

Zondag & Maandag gesloten

   078 61 01 310

     06 41 84 14 54

  info@guldenfietsen.nl

     Oudeland 128, 3335 VJ Zwijndrecht

Copyright © 2023 Gulden Fietsen