Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Actie's bij Gulden Fietsen

Na het succes van de E-bike van het jaar in 2019 gaat Sparta ook 2020 knallend van start met een grootse campagne op de M8b; Bewezen de beste e-bike! De E-bike van het Jaar en winnaar van de AD fietstest met een 8.2.
M8b nu met gratis 5 jaar garantie!
Consumenten zitten nú volop in hun (online) oriëntatie en zoeken naar zekerheid. Om deze oriënterende consument meteen tijdens de start van het seizoen al over te halen, bieden we op de M8b in januari en februari, 5 jaar garantie!

De Sparta M8b is bewezen de meest complete e-bike die er is. Nú gegarandeerd de beste keuze mét gratis 5 jaar fabrieksgarantie! Dat is 3 jaar extra fabrieksgarantie voor nog langer onbezorgd fietsplezier! Op = op.

Hier bij Sparta hebben we dan ook een enorme winter voorraad aangelegd! Zorg dat je ‘M voldoende in huis hebt maar wees er snel bij, want de actie loopt tot 1 maart.

                                                                                                                                                          


 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren