Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Gulden Fietsen

Wij, Gulden Fietsen, bieden u 180m² aan veelzijdig fietsplezier, van traditionele stadsfietsen tot elektrische fietsen en mountainbikes. Onze winkel bevind zich in Winkelcentrum Oudeland in Zwijndrecht. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan accessoires, onderdelen en kleding. Onze medewerkers zullen altijd voor u klaar staan om u van vakkundig advies te voorzien.

Uw fiets in topconditie!

Heeft uw fiets een mankement? Kom gerust langs of maak telefonisch een afspraak en wij halen uw fiets in de regio Zwijndrecht, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, kosteloos bij u op. Wij zullen uw fiets vervolgens zo snel mogelijk repareren. Wij bieden u een passende leenfiets (op verzoek ook elektrisch) zodat u altijd mobiel blijft.

Wij zorgen ervoor dat elke fiets in topconditie wordt gebracht en bieden u uitstekende service. Ook voor fietsverzekeringen bent u bij ons op het juiste adres. Wij streven ernaar om klanten voor 100% tevreden te stellen.

Bekijk hier onze winkel

Eigenaar Kees Gulden en medewerker Gerrit de Jong helpen u graag verder in de winkel.

 
 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren